Huolella ja ammattitaidolla tehdyt sisäremontit

Teemme kotisi remontit avaimet käteen -periaatteella Kuopiossa ja Pohjois-Savon alueella. Oli kyseessä sitten iso tai pieni remontti, asentajamme pyrkivät varmistamaan, että remontti häiritsee mahdollisimman vähän sinun ja perheesi arkea. Kun valitset meidät, voit olla varma, että remonttisi on toteutettu vankalla ammattitaidolla, luotettavasti ja sovitussa aikataulussa. Huomioimme jokaisessa remontissa talosi erityispiirteet ja yhdistämme ne toiveisiisi. Kerro meille myös mahdollisista erikoistoiveistasi! Tarvittaessa teemme sinulle esimerkiksi täysin sinulle räätälöidyt ovet ja muut puusepän työt.

Keittiöremontit

Kylpyhuone- ja saunaremontit

Lattia- ja pintaremontit

Pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille

Maksuttoman arviokäynnin aikana tarkastamme yhdessä remonttia vaativat kohteet ja keskustelemme kanssasi toiveistasi esimerkiksi remontin materiaalien, aikataulun ja lopputuloksen suhteen. Kerromme myös tarkemmin, miten remontti kannattaisi toteuttaa. Arviokäynnin päätteeksi saat tarjouksen remontista ja autamme myös tarvittaessa rahoitukseen ja kotitalousvähennykseen liittyvissä asioissa. Arviokäynti ei sido sinua mihinkään.

Näin remontit etenevät

1. Maksuton arviokäynti. Maksuttoman arviokäynnin aikana saat tietää miten remontti kannattaisi toteuttaa ja mikä on remontin kesto. Keskustelemme myös tarkemmin toiveistasi aikataulun ja materiaalien suhteen. Maksuttoman arviokäynnin päätteeksi saat tarjouksen remontin toteutuksesta. Arviokäynti ei sido sinua mihinkään.

2. Remontista sopiminen. Kun olet hyväksynyt tarjouksen, teemme sopimuksen, jossa määritellään tarkemmin remontin hinta ja alkamisajankohta. Soitamme sinulle lähempänä remontin alkamista ja sovimme yhdessä remontin alkamiseen liittyvistä käytännöistä, kuten milloin sinulle sopii, että saavumme paikalle.

3. Remontti. Asentajamme saapuvat paikalle sovitusti tekemään remonttia. He pitävät sinut ajan tasalla remontin etenemisestä, siivoavat jälkensä työpäivän päätteeksi ja huolehtivat, että remontista aiheutuu sinulle mahdollisimman vähän haittaa.

4. Valmista! Kun remontti on valmis, tulemme vielä tarkastamaan kohteen. Tarvittaessa huolehdimme myös erilaisista asiakirjoista