Remontin siisteys ja nopeus yllättivät

Suvi Kohisevankoski, Kuopio

Meillä oli tarvetta pienille siloittelu- ja listoitustöille. Rakennusalalta kuulee monenlaisia juttuja. Siksi kysyimme tutultamme Saulilta, joka työskentelee Kaltevalla, suositteluja hyvistä remontoijista. Hän vinkkasi Oiva remonttia ja otimme heihin yhteyttä. Kun Jaakko Oiva remontilta tuli käymään, kuunteli hän aidosti meidän tarpeita, kyseli ja osasi todella hyvin ehdottaa asioita. Tämä vakuutti meidät, ja emme lähteneet enää aktiivisesti etsimään muita remontoijia.

He huomioivat hyvin, että talossa asutaan samaan aikaan

Aikaisempien kokemusten perusteella remontin aikana on hirveä sotku ja se rassasi minua jo etukäteen. Jaakko vakuutti, että heille on kunnia-asia, että jäljet siivotaan. Ja se lupaus toteutuikin; aina oli todella siistiä, kun tultiin kotiin. Meillä oli remontin aikana myös koirat kotona, ja todella ihanasti työmiehet huomioivat koiratkin. Niiden kanssa ollut mitään ongelmaa. He toimivat todella hienotunteisesti ja luotettavasti.

Remontti meni paljon nopeammin kuin olimme ennakoineet. Kun tulimme töistä kotiin, olimme ihan ihmeissämme, että näinkö nopeasti asiat ovat edenneet. Olimme sopineet, että työmiehet voivat tulla paikalle puoli kahdeksaan mennessä ennen kuin lähdemme töihin. Yleensä työmies oli lähtenyt, kun tulimme kotiin. Jos joku kuitenkin oli vielä tekemässä töitä, hän kysyi saako tehdä työt loppuun, jotta hommat eivät jäisi kesken ja jotta hän saisi saman tien myös siivottua jäljet.

Työmiehet olivat osaavia ja taitavia ammattilaisia

Me ei olla rakennusalan ammattilaisia eikä me osata sanoa voiko noin tai noin tehdä, tai millaisilla materiaaleilla. Usein työmiehet kysyivät meiltä sopisiko meille, että työ tehdään jollakin tietyllä materiaalilla. Tai sitten vain olivat tehneet jonkin ratkaisun, ja he kysyivät meiltä jälkikäteen, että on ok, että tehtiin tuolla tavalla. Ratkaisut näyttivät aina todella hyviltä ja sopivat kodin tyyliin. Oma-aloitteisuus ja ratkaisuhakuisuus tekivät iloiseksi. Huomasi myös, että heiltä onnistuvat taitoa vaativat asiat.

Koska huomasimme, että Oiva remontti on noheva tekijä, paisui remontti hieman alkuperäisistä suunnitelmista. Teimme listoituksen lisäksi esimerkiksi liukuovet yläkerran vaatekaappeihin. Halusin jotain erityistä, mutta minulla ei kuitenkaan ollut selkeää kuvaa siitä, mitä haluan. Jaakko näytti minulle monta eri mallia, mutta mielestäni ne eivät olleet sopivia. Löysin sitten Pinterestistä kuvan ja kysyin Jaakolta, onnistuisiko tämä. Koska kenelläkään toimittajalla ei ollut sellaisia liukuovia ja Jaakko on puuseppä, teki hän ne itse.

Yhteistyö oli mutkatonta

Voimme suositella Oiva remonttia, sillä jälki oli todella hyvää, he tulivat aikataulussa paikalle ja he tekivät mitä lupasivatkin. Yhteistyö oli mutkatonta ja on vieläkin; marraskuussa he remontoivat ja viimeistelivät saunamme.

Kuvia remontista

Takaisin